Poskrbi Zase

Potrebovala sem leta izkušenj, da sem vzela prvo lekcijo uspešnih odnosov. In ta je, da najprej poskrbim Zase. Danes vem, da to, da poskrbiš najprej zase, ni sebično.
Naučila sem se, da bom takrat, ko sem na hlapih energije, potiskala, silila, se trudila in iskala motivacijo v zunanjem svetu.

To, da poskrbiš najprej Zase je ključ do tega, da si lahko ljubeča, prijazna in sočutna z drugimi.
Več delim v 21. epizodi DivinePOD.

Si se kdaj vprašala zakaj imamo ženske težavo s tem, da poskrbimo najprej zase in sebe postavimo na prvo mesto? Pripravila sem druženje, kjer bomo skupaj pogledale v občutke krivde, sebičnosti in sramu ob temu, da bi najprej poskrbela zase. Razložila bom razliko med tem kako ženske in kako moški gledajo na svoje potrebe. Delila bom praktične usmeritve, ki ti bodo pomagale, da si boš v teh norih časih lažje vzela čas zase in to brez da bi čakala na dovoljenje s strani zunanje avtoritete.

Ženska je tista, ki mora prepoznati, spoštovati in ceniti sebe kot žensko. Ko si ti prazna iz te praznine ne moreš deliti tega kar si morda želiš podeliti. Dokler ti v sebi ne vidiš radosti, strasti, vitalnosti, užitka, ljubezni, tega ne moreš dobiti zunaj sebe. Vse se začne s tem, da ti v sebi čutiš polnost. Iz polnosti lahko deliš. In ko ti v sebi čutiš polnost, se zgodi uglasitev, kar v zunanjem svetu do tebe pritegne to na kar se uglašuješ. Pomembno je, da Ti vidiš in ceniš to, kar je tvoje edinstveno in enkratno Darilo, kar imaš točno Ti, da prispevaš, kajti s tem Darilom narediš pozitivno razliko v življenju svojega moškega, ljudi in na svetu. Začne se s tem, da poskrbiš Zase.

Si zraven?
Pofočkaš se na povezavi >>>TUKAJ<<<

Taja Written by:

Be First to Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja