Poklicanost

Poklicanost ni nekaj, kar bi morala iskati. Poklicanost najde tebe. Ker v življenju vsakega posameznika pride dan, ko v sebi začuti klic k temu, da zaživi veličastno življenje ter se poda v brezmejne širine in globine, ki jih ponuja življenje.

Poklicanost je nekaj, kar je intimno povezano s tvojim dušnim namenom. Dušni namen te vodi k uresničitvi tvoje poklicanosti, tega zaradi česar si tukaj. Tvoj dušni namen je povezan s tvojim potencialom in tvojo kapaciteto, da svoj polni potencial Duše odkleneš, ga v sebi aktiviraš in v polnosti zaživiš skozi svoje življenje.

Tvoj dušni namen je nekaj, kar ne pride samo od sebe. Terja tvojo zavestno prisotnost, izbiro in pripravljenost, da opustiš svojo identiteto, da bi naredila prostor za svojo Dušo. V teh nemirnih časih je idealno mesto, da poklicanost stopi v ospredje. V tretji epizodi delim štiri pomembne stvari skozi katere svoji Duši daš vedeti, da si na voljo. Kajti, da bi se tvoj polni potencial Duše utelesil, moraš aktivno sodelovati in soustvarjati.

V tretji epizodi s teboj podelim kako.

Več o Tajinem delu najdeš na spletni povezavi http://divine.si

Glasba, ki jo uporabljam v epizodi je Flowering by Vlad Gluschenko | https://soundcloud.com/vgl9
Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0

Taja Written by:

Be First to Comment

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja